شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد
سرخط خبرها

آیت‌الله جنتی: انتقال راه و روش امام (ره) به نسل‌ جوان وظیفه "شرعی و انقلابی" است| "امام‌شناسی" به سرفصل درسی مدارس اضافه شود

  • کد خبر: ۱۱۰۹۶۱
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸
آیت‌الله جنتی: انتقال راه و روش امام (ره) به نسل‌ جوان وظیفه
دبیر شورای نگهبان گفت: به‌عنوان وظیفه شرعی، انقلابی و سیاسی، همه مسئولیم که راه و روش امام را به نسل‌های آینده و جوان کشور انتقال دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان امروز چهارشنبه در جلسه این شورا با اشاره به سالروز رحلت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد گفت: ۱۴ و ۱۵ خرداد ۲ روز بسیار مهم در تاریخ ایران است و باید نسل جوان را به انحای گوناگون با مناسبت‌های و شخصیت‌های بارز تاریخ انقلاب و نهضت اسلامی آشنا کنیم.

وی افزود: نسل جدید ما آن‌طور که بایسته و شایسته است با تاریخ انقلاب و نهضت آشنایی ندارد و این وظیفه همه ما از جمله رسانه‌هاست که مردم به ویژه جوانان را با افراد و شخصیت‌های بزرگی همچون امام خمینی (ره) آشنا کنیم.

آیت‌الله جنتی در تشریح شخصیت و ویژگی‌های حضرت امام خمینی (ره) گفت: ایشان به خود، خدا و مردم باور داشت و بر اساس همین باور مطمئن بود که نهضت اسلامی به پیروزی می‌رسد.

وی با تاکید بر اینکه به عنوان وظیفه شرعی، انقلابی و سیاسی، همه مسئولیم که راه و روش امام را به نسل‌های آینده و جوان کشور انتقال دهیم، تصریح کرد: نباید خیال کنیم که، چون در دوره حیات مبارک حضرت امام (ره) حضور داشته‌ایم و ایشان را درک کرده‌ایم، وظیفه‌ای در قبال معرفی ایشان به نسل جدید نداریم.

دبیر شورای نگهبان افزود: امام خمینی (ره) ضد ظالم و طواغیت عالم و حامی مظلوم و مستضعفین در مقابل مستکبرین جهان بود و این فضائل و ویژگی‌های خوب امروز در بین جوانان ما هست که باید این فرصت را قدر بدانیم و این نسل آینده‌ساز را با اندیشه‌ها و افکار امام (ره) آشنا کنیم.

وی متذکر شد: تاکید بر این است که باید مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها و نیز مدارس، "درس امام‌شناسی" را برای شناخت بیشتر بنیانگذار انقلاب اسلامی، به سر فصل درسی خود اضافه کنند چراکه همه در قبال نسل جدید مسئول هستیم.

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود انتخاب شایسته حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی توسط مجلس خبرگان رهبری در ۱۴ خرداد سال ۱۳۶۸ را اقدامی مهم در تاریخ انقلاب اسلامی برشمرد و خاطرنشان کرد: خبرگان رهبری با انتخاب درست خود در آن سال، جایگاه مهم خود را در ساختار نظام اسلامی نشان داد.

وی تاکید کرد: خبرگان ملت، شخصی را به عنوان جایگزین امام خمینی (ره) انتخاب کردند که از همه جنبه‌ها شایسته این جایگاه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->